De 18de Lustrumcommissie der D.S.K. “Bullseye”

Bullseye

18de lustrumcommissie der D.S.K. 2022

FUNCTIE

NAAM

Praeses

Koen Riep

Ab-actis

Dieuwertje Daalder

Fiscus

Silke Tesink

Vice Praeses

Gina van Wijlick

Vice Ab-actis

Kasper Kraai

Assessor

Tim Haverkort

De Diergeneeskundige Studenten Kring zal op 21 november 2022 haar 90ste verjaardag vieren. Uiteraard moet deze mijlpaal met een prachtig Lustrum gevierd worden! De 18de Lustrumcommissie der D.S.K., bestaande uit 6 veterinairen in spé, zal deze organisatie samen met 80 subcommissieleden op zich nemen. De voorbereidingen voor het lustrum zijn in volle gang om met zowel studerend als afgestudeerd veterinair Nederland een geweldige week te kunnen beleven. Het thema van het 18de lustrum zal Bullseye zijn! 

Koen Riep

Praeses

Beste Veterinair,

een leuke uitdaging staat me te wachten voor aankomend jaar! Ik, Koen, mag met 5 geweldige mede-veterinairen ervoor zorgen dat het 18e lustrum weer hét feest van ieders studententijd wordt; en wie heeft er na twee jaar binnenzitten nou geen zin in een knaller!?
Als Praeses van het lustrum zal ik mijn uiterste best doen overzicht te houden, hier en daar wat bij te sturen, mensen te verbinden en zo nu en dan zullen jullie mij ook zien speechen.
Ik heb er elke dag meer zin in, want zeg nou zelf; wat is er mooier dan het lustrum van D.S.K.. Hét feest waar we kunnen zien hoe hecht de samenhang is tussen veterinaire studenten, en waar we de onderlinge band een week lang nog verder mogen versterken. Een feest voor de veterinair in spé, maar ook voor hen die de studententijd al achter de rug hebben. Een grote groep van verschillende mensen met dezelfde interesse; Diergeneeskunde, het mooiste vak van allemaal. Samen, schouder aan schouder, het lustrumlied zingend en in de linkerhand een koud biertje (kippenvel momentje).
Ik zal samen met Gina zorgen voor een vliegende start van het lustrum en zit goed op mijn plaats in de openingscommissie. Vanaf moment 1 zal dit lustrum wederom adembenemend zijn. Het aftellen is begonnen. Wat een eer om dit te mogen organiseren!

Mijn feest, jouw feest, ons feest!

Vive Le Corps!

Dieuwertje Daalder

Ab-actis

Hoi allemaal!

Mijn naam is Dieuwertje en ik vervul komend jaar de prachtige taak van ab-actis binnen de 18e lustrumcommissie der D.S.K.! Samen met vijf andere toppers heb ik de eer gekregen om het komende lustrum, oftewel de beste week van ieders veterinaire studententijd, te organiseren! Als ab-actis heb ik de taak op me genomen om alle schriftelijke communicatie met de buitenwereld te verzorgen. Als je een brief of mail van ons ontvangt bestaat er dus een grote kans dat je onderaan mijn naam zult vinden!
Verder heb ik ook plaatsgenomen in de galacommissie, waardoor ik samen met zes anderen verantwoordelijk ben voor dé knallende afsluiter van de mooiste week van je leven!
Ik heb er ontzettend veel zin in en ik hoop jullie ook!

Liefs, Dieuwertje

Silke Tesink

Fiscus

Hallooo beste lezer!

Ik ben Silke en ik heb de eer om dit jaar samen met 5 andere toppers het 18e lustrum van D.S.K. te gaan organiseren! Ik mag de functie Fiscus gaan vervullen en zal dus zorgen dat alle financiën netjes op orde zijn. Daarnaast zal ik met onze Assessor Tim alle sponsoren binnen gaan halen zodat we deze geweldige week kunnen financieren! Naast mijn taak als Fiscus ben ik ook verantwoordelijk voor de festival commissie. Met deze geweldige groep gaan we een festival neerzetten dat je niet wil missen, het belooft een geweldige dag te worden. De voorbereidingen zijn volop in gang en ik kan niet wachten totdat het lustrum eindelijk van start kan gaan, zorg dat je erbij bent!

Gina van Wijlick

Vice Praeses

Hallooooo!

Samen met vijf absolute parels mag ik dit jaar het 18e lustrum gaan organiseren en wat heb ik er ontzettend veel zin in!!! Binnen de Luco vervul ik de rol van Vice Praeses. Daarnaast heb ik de Maliebaandagcommissie onder mijn hoede genomen en kan ik niet wachten om hier een spetterende dag van te maken samen met de toppers die plaats hebben genomen in deze commissie. Op 24 September zal de Maliebaan omgetoverd worden tot een drafbaan en gaan we samen met alle bewoners van Utrecht vieren dat de D.S.K. alweer 90 jaar bestaat! En laat dit nu net tegelijk vallen met het lustrum van ons mooie stadsie, want ook Utrecht viert in de zomer haar lustrum omdat het 900 jaar bestaat. Een extra speciale editie dus van deze onvergetelijke dag! Samen met Koen heb ik ook plaatsgenomen in de openingscommissie en gaan we ervoor zorgen dat het lustrum vanaf de allereerste seconde een groot feestje wordt!! Ik kan niet wachten tot het September is en ben er van overtuigd dat we er met z’n allen een onvergetelijke week van gaan maken. Hopelijk zie ik jullie eind September allemaal op het 18e lustrum!

Kasper Kraai

Vice Ab-actis

Hallo mede-veterinairen!

Aankomend jaar mag ik als Vice Ab-actis bijdragen aan de organisatie van het 18e lustrum van onze prachtige vereniging. Naast mijn taak om straks de nieuwe eerstejaars te betrekken bij dit spetterende lustrum zal ik als Vice Ab-actis heb ik de bouwcommissie en oud-ledenavondcommissie onder mijn hoede nemen. Ik zal er samen met deze subcommissies niet alleen ervoor zorgen dat afgestudeerd en studerend veterinair Nederland weer samenkomt op onze faculteit, maar ook dat het Lustrumhome en alle activiteiten er adembenemend uit zullen zien. Inmiddels zijn we vol enthousiasme aan de gang, het Lustrum belooft nu dan ook al een spektakel te worden. Ik verwelkom jullie graag op 21-25 september 2022 én tijdens onze pre-lustrumactiviteiten!

Tim Haverkort

Assessor

Heee leukerds!

Dit jaar mag ik samen met bovenstaande vijf toppers het 18e lustrum van onze mooie vereniging organiseren. Ik zet de ASS in Assessor en samen met Silke hark ik de sponsoren naar binnen, zodat we van het lustrum een groot succes kunnen maken. Ik ben niet alleen druk met mijn Assessor bezigheden, ook heb ik twee super leuke commissies onder mijn hoede mogen nemen! Het lustrum betekent natuurlijk feest vieren, maar zelf vind ik een stukje horizonverbreding ook erg belangrijk. De educatieve dag commissie is dan ook een van de commissies die ik mag begeleiden. Het zijn stuk voor stuk allemaal parels en ik weet zeker dat we iets leuks en interessants gaan neerzetten. Zoals ik zei betekent het lustrum ook feest vieren, na de educatieve dag verzorg ik dan ook samen met de donderdagavond commissie een groots thema feest! We zijn met al onze parels keihard aan het werk om van het 18e lustrum een onvergetelijke herinnering te maken! Ik kijk er dan ook nu al naar uit om jullie eind september allemaal te mogen verwelkomen op het 18e lustrum van onze vereniging! BULLSEYE!!