D.S.K.-Winkeltje

LET OP! Doordat StudyStore gestopt is met leverancieren zijn er tijdelijk geen studieboeken online verkrijgbaar. We streven er naar om dit voor het begin van het studiejaar 2023-2024 weer mogelijk te maken.

Voor enkele facultatieve boeken kun je terecht in ons D.S.K.-winkeltje. Ook verkopen we daar onder meer metabole kaarten, utensiliën (snijset, eerste- en tweedejaarspakket, etc.) en posters. Labjassen zijn eenmalig gratis voor eerstejaars. Het eerstejaarspakket bestaat uit een tasje gevuld met een fodendoscoop (Littmann Classic III), een snijset met 5 mesjes, een thermometer, een metabole kaart en een boekje over Laboratiorium diagnostiek. Dit alles kost €124,- bij elkaar. Het eerstejaarspakket en de andere materialen kun je alleen afhalen in het D.S.K.-winkeltje in het Androclusgebouw, in het studielandschap naast de balie van onderwijs- en studentenzaken.

Het D.S.K.-winkeltje is iedere dinsdagmiddag geopend van 12.30 – 13.30 uur (m.u.v. de vakanties). Tijdens de introductiedagen is het winkeltje de gehele week open, hier kom je ook langs tijdens de rondleidingen.

Studieboeken, readers en studiewijzers zijn aan te schaffen via onderstaande links. Door eerst lid te worden van de D.S.K. ontvang je korting op de aanschaf van je boeken (18% Buitenlands, 10% binnenlands)!

Tenslotte heeft de ABN AMRO nog een speciale deal voor medische studenten: bij het afsluiten van een nieuwe studentenrekening bij de ABN AMRO krijg je een fonendoscoop gratis! Zie voor meer informatie de ABN AMRO website.

Let op: niet alle readers zijn te bestellen. Je kunt alle readers en studiewijzers ook vinden op Blackboard!