D.S.K.-Winkeltje

De studieboeken zijn verkrijgbaar via WO4YOU. Door eerst lid te worden van de D.S.K. en een mijnD.S.K. account aan te maken, ontvang je korting op de aanschaf van je boeken.

Deze korting bedraagt;

  • 20% op buitenlandse literatuur
  • 10% op Nederlandse literatuur in de collectieve periode t/m 10 september
  • 5% op Nederlandse literatuur buiten de collectieve periode, mits er minimaal 2 Nederlandse titels in een keer worden aangeschaft.

Via de link in de mijnD.S.K. webapp, kun je naar de bestelpagina. Hier kun je per leerjaar de boekenlijst vinden. Let op; een account op WO4YOU is niet hetzelfde als een D.S.K. lidmaatschap.

Voor enkele facultatieve boeken kun je terecht in ons D.S.K.-winkeltje. Ook verkopen we daar onder meer metabole kaarten, utensiliën (snijset, eerste- en tweedejaarspakket, etc.) en posters. Labjassen zijn eenmalig gratis voor eerstejaars.
Het eerstejaarspakket bestaat uit een tasje gevuld met een stethoscoop (Littmann Classic III), een snijset met 5 mesjes, een thermometer, een metabole kaart en percussiehamer met plessimeter. Dit alles kost ongeveer €140,- bij elkaar. Het tweedejaarspakket bestaat uit een reflexhamer, verbandschaar en ooglampje voor €17,25.
De pakketten en andere materialen kun je alleen afhalen in het D.S.K.-winkeltje in het Androclusgebouw, in het studielandschap naast de balie van onderwijs- en studentenzaken.

Het D.S.K.-winkeltje is iedere dinsdagmiddag geopend van 12.30 – 13.30 uur (m.u.v. de vakanties). Tijdens de introductiedagen is het winkeltje op 2, 3 en 4 september geopend van 10.00 – 17.00 uur. Hier kom je ook langs tijdens de rondleidingen.

Tenslotte heeft de ABN AMRO nog een speciale deal voor medische studenten: bij het afsluiten van een nieuwe studentenrekening bij de ABN AMRO krijg je een stethoscoop gratis! Zie voor meer informatie de ABN AMRO website.

Let op: readers zijn niet te bestellen. Je kunt alle readers en studiewijzers vinden op Blackboard!