D.S.K.-Winkeltje

Voor enkele facultatieve boeken kun je terecht in ons D.S.K.-winkeltje. Ook verkopen we daar onder meer metabole kaarten, utensiliën (snijset, eerste- en tweedejaarspakket, etc.) en posters. Labjassen zijn eenmalig gratis voor eerstejaars. Het eerstejaarspakket bestaat uit een tasje gevuld met een fodendoscoop (Littmann Classic III), een snijset met 5 mesjes, een thermometer, een metabole kaart en een boekje over Laboratiorium diagnostiek. Dit alles kost €124,- bij elkaar. Het eerstejaarspakket en de andere materialen kun je alleen afhalen in het D.S.K.-winkeltje in het Androclusgebouw, in het studielandschap naast de balie van onderwijs- en studentenzaken.

Het D.S.K.-winkeltje is iedere dinsdagmiddag geopend van 12.30 – 13.30 uur (m.u.v. de vakanties).  Als je nu écht niet op dinsdag kan komen en heb je toch voor dat ene belangrijke practicum of werkcollege een specifiek boek of instrument nodig? Loop dan even langs bij de D.S.K. en dan maken we voor die keer een uitzondering ;-).
Tijdens de introductiedagen is het winkeltje de gehele week open, hier kom je ook langs tijdens de rondleidingen.

Studieboeken, readers en studiewijzers zijn aan te schaffen via onderstaande links. Door eerst lid te worden van de D.S.K. ontvang je korting op de aanschaf van je boeken (18% Buitenlands, 10% binnenlands)!

Tenslotte heeft de ABN AMRO nog een speciale deal voor medische studenten: bij het afsluiten van een nieuwe studentenrekening bij de ABN AMRO krijg je een fonendoscoop gratis! Zie voor meer informatie de ABN AMRO website.

Let op: niet alle readers zijn te bestellen. Je kunt alle readers en studiewijzers ook vinden op Blackboard!