UIT barbecue

Jaarlijks wordt de UIT barbecue georganiseerd, voorafgaand aan de UIT. De UIT is de Utrechtse Introductie Tijd, meer info te vinden op hun website: https://utrechtseintroductietijd.nl/.

De barbecue is de ideale manier om vast kennis te maken met de Diergeneeskundige Studenten Kring, je jaargenoten en veterinaire disputen. De disputen zijn onderdeel van de vier grote gezelligheidsverenigingen in Utrecht (USC, UVSV, Veritas en Unitas) en bestaat uit de diergeneeskunde studenten die lid zijn van de betreffende vereniging.

Je kan bij de disputen terecht om onder andere een slaapplaats te zoeken, mocht je die nog niet hebben, voor tijdens de UIT. Hieronder vind je de contactgegevens van de verschillende veterinaire disputen.

Cerberus (dispuut van het Utrechtsch Studenten Corps, USC)
Daan Nater
cerberus.usc@gmail.com
+31 623283908

Mastitis (dispuut van de Utrechtsche Vrouwelijke Studenten Vereeniging, UVSV)
Julie Dingen 
mastitis81@hotmail.com
+31 6 42486076

VDV (dispuut van C.S. Veritas)
Floor van Dam
vdvbestuur@gmail.com
+31 6 12650078

VDU (dispuut van Unitas S.R.)
Judy Doughty
vdu.bestuur@gmail.com
+31 6 42588600

De UIT barbecue zal plaatsvinden op 15 augustus. Je kunt je opgeven voor de UIT barbecue via de mijnDSK-app. Hiervoor dien je eerst een account aan te maken. Dit kan via deze link! De kosten van de barbecue bedragen €7,50. Dieetwensen kun je doorgeven via de mail: dsk.bestuur@uu.nl. Tot dan!

LET OP: Als het mogelijk is zullen wij werken met ‘Testen voor Toegang’. Dit is afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen. Zodra hier meer over bekend is laten wij weten hoe het zit.