Voorstelrondje Jorg en Nena

Diersoort: Homo Sapiens

Naam: Jorg

Leeftijd: 20 jaar

Geslacht: Mannelijk

Kleur en aftekeningen: Bruin haar, bruine ogen. Heeft daarnaast altijd iets van Disney aan.

Bijzondere kenmerken: Is een lopende apotheek door kleine tegenslag met zijn hart. Heeft ook een medische vrijbrief om geen bakken te trekken.

Bewustzijnsniveau en gedrag: Sinds hij geen bakken meer mag trekken zeer alert op de dag na de vet-inn. Is daarnaast vaak vrolijk en kan regelmatig alleen lachen om zijn grappen. 

Algemeen functioneren: Afhankelijk van zijn rikketik.

Leefomstandigheden: Prachtkamer op de Warande in Zeist, reist daarnaast ook nog elk weekend naar het prachtige Eersel (in Brabant) om geld te verdienen, zijn bijen te onderhouden en te knuffelen met zijn lieve kippetjes.

Voorgeschiedenis: Is in 2020 toegelaten bij Diergeneeskunde en zit momenteel in het derde jaar van de bachelor. Daarnaast ook nog het geluk om alle vakken (op DHV deeltoets 1 na) in één keer gehaald te hebben.

Diersoort: Zeemeeuw

Naam: Nena Spyksma

Leeftijd: 21 jaar

Geslacht: Vrouwelijk

Kleur en aftekeningen: Blond en bleek

Bijzondere kenmerken: Nog nooit raak geslagen met spiekersloân.

Bewustzijnsniveau en gedrag: Vroeg uit de veren en na 22:00u al vrij snel comateus.

Algemeen functioneren: Ik zit in het tweede jaar van de bachelor en tot nog toe gaat dat goed. Ik werk bij Bazoeki en speel in mijn vrije tijd nog cello.

Leefomstandigheden: In een huis in Welgelegen, maar zegt liever Lombok. Met 16 huisgenoten, ietwat corpulente huiskat Vindi, 4 hollandse kuifhoenders en twee konijnen. Dit betekent helaas wel elke dag een half uur fietsen naar de uni, maar dat houdt de BCS mooi op peil.

Voorgeschiedenis: Ik kom uit een mooie stad achter de duinen, ofwel Den Haag. Hier ben ik opgegroeid met mijn ouders en zus, en lieve katten Siepie en Noot. Vroeger was ik een heus paardenmeisje en zo spendeerde ik mijn vrije dagen op de stadsrijschool. Na de middelbare heb ik twee hele maanden econometrie gestudeerd in Rotterdam om erachter te komen dat dat toch niet helemaal mijn ding was. En na een tussenjaar studeer ik dan sinds vorig jaar op de Yalelaan.