21 september: Openingsdag

Openingsceremonie en -receptie

De opening van het lustrum vindt dit jaar plaats in de Nikolaikerk; een van de vele mooie kerken die onze binnenstad rijk is. De kerk dateert uit de twaalfde eeuw en was toentertijd de tweede parochiekerk van Utrecht. Vandaag zal deze kerk gevuld zijn met veterinairen (in spé) en aanhang van veterinairen en zal de 90ste verjaardag van de Diergeneeskundige Studenten Vereniging centraal staan op de ceremonie. Naast toespraken vanuit de lustrumcommissie, het bestuur van D.S.K. en de faculteit, zal ook traditiegetrouw de overdracht van de toga van Henk Vaarkamp aan bod komen. Tevens zal er op de ceremonie een heuse illusionist langskomen om een voorproefje te geven van de miraculeuze week die zal komen.  

De ceremonie zal worden gevolgd door een receptie waar het 90ste bestuur, ter ere van hun verjaardag, zal recipiëren; zij aan zij met de 18de lustrumcommissie. Hier zal iedereen de mogelijkheid krijgen om het 90ste bestuur der D.S.K. en de 18de lustrumcommissie te feliciteren. Het programma van de openingsdag zal zich vervolgen in het welbekende Lustrumhome; de thuishaven van de veterinair student tijdens de lustrumweek.  

Graag zien wij velen van u op de grootse opening in de Nikolaikerk om samen met ons te proosten op een fantastische week. 

Openingsfeest

Na de spectaculaire openingsceremonie en -receptie is het nu dan toch echt tijd om het lustrum in te leiden op de manier die wij studenten goed kennen; zij aan zij, hard zingend en onder het genot van een goudgele gerste smoothie. Het is hoogst tijd voor de openingscantus! Onder begeleiding van ons welbekende veterinaire orkest C.M.V. Syrinx en V.S.Z. Gouden Trachea zullen wij luid zingend de eerste lustrumavond inluiden. Geen lied zal onbezongen blijven en het zou zomaar eens kunnen dat het lustrumlied meer dan eens die avond over de uithof zal klinken. Na de cantus zullen we de cantuszaal kort omtoveren tot feestzaal en wederom losgaan in ons lustrumhome! Trek hiervoor allemaal je meest hypnotiserende outfit aan en ga los tussen de blacklights, neonkleuren en illusies die het lustrumhome rijk zal zijn op deze heuglijke avond. Laten we met zijn allen heel wat dansjes wagen op de muziek die DJ Clemco voor ons zal draaien. Bereid je voor op een magische avond, waarvan herinneringen de volgende dag wel eens op miraculeuze wijze uit het geheugen verdwenen kunnen zijn.  

Openingscommissie 2022

COMMISSIELEDEN

Ellen Leenstra

Merel Hartmann

Bente van Kernebeek

Thomas Ploegers

Sophie Boddeke

Lily Bierman

Lonneke Spek

Jasmijn Willems


Iris van Nieuwkuijk

Valerie Zuidervliet

Koen Riep