22 september: Themafeest

Het afgelopen jaar heeft de Donderdagavond commissie geknald! Na de educatieve dag vol lezingen en workshops is het tijd om eens lekker te ontspannen. Haal die verkleedkist tevoorschijn en ga met ons WILD IN HET WESTEN!! 

We trappen de avond af met een exclusieve activiteit, de SPEBI RODEO! We gaan genieten van Utrechtse speciaal biertjes van de tap. Brouwerij ‘van de Streek’ komt namelijk met een geweldige selectie van speciaabliertjes langs die iedereen mag proeven. Niet alleen de dorst wordt gelest, ook zullen jullie magen worden gevuld met een heuse Western maaltijd! 

Nadat sommigen van jullie een voorproefje hebben gehad van het Wilde Westen begint de avond voor iedereen: een BANGER van een feest in ons Lustrumhome! De gehele avond mogen we genieten van een heuse classic binnen Diergeneeskunde. DE KLITTENBAND komt langs om een mega-show op te zetten en ons de hele avond van muziek te voorzien! Niet alleen het bier, maar ook de wijn en het fris zal rijkelijk (lees onbeperkt) vloeien…. Wat wil een veterinair student nog meer?!

Trek dus je gekste en mooiste western outfit uit je kast en ga met ons Wild in het Westen!!

Donderdagavond commissie 2022

COMMISSIELEDEN

Sarah Scharnhorst

Puck Heijenrath

Brigitte van Tiel

Annabel Boomaerts

Nina Peijs

Margot Kouwenberg

Tim Haverkort