18de lustrum der D.S.K. ‘Bullseye’

Bullseye

Het is feest! We vieren eind September namelijk een hele speciale verjaardag. De verjaardag van de vereniging die ons, de diergeneeskundigen van Nederland, dichter bij elkaar brengt. Die van een studievereniging die ons tot één grote vriendengroep maakt; die ons verenigt: De D.S.K. 

Al negentig jaar lang organiseert de D.S.K. lezingen, bijeenkomsten, borrels, soms een klein feest en soms grootse festiviteiten; sinds 1932 kunnen we erop rekenen dat waar je ook heen gaat, er mensen voor je klaar zullen staan om samen de drukke studiedagen op de faculteit aan te vullen met gezelligheid en ze zo soms wat draaglijker te maken.

Al zeventien keer is de verjaardag van D.S.K. gevierd in de vorm van een lustrumweek en dit jaar mogen we weer. Het 18e lustrum van de Diergeneeskundige Studenten Kring staat voor de deur: een groots feest voor een grootste vereniging. Overkoepelend thema van dit lustrum, zoals je afgelopen jaar waarschijnlijk al meer dan eens voorbij hebt horen komen, is ‘Bullseye’. Dit thema staat voor enkele kernbegrippen waar wij als veterinaire studenten, mede door D.S.K., naar mijn mening dankbaar voor mogen zijn.

De ‘bull’ staat voor kracht; voor de sterke sociale cohesie die wij als veterinair studenten en leden van D.S.K. onder elkaar goed kennen. Ook kan er gezegd worden dat ‘Bull’ staat voor de heftige studie, waarbij D.S.K de veilige haven is waar we tot rust kunnen komen en even niet aan studeren hoeven te denken. Waar we samen ontspannen, op onze eigen kostbare plek in Utrecht: de kamer en de tuin. Als laatst staat ‘Bullseye’ zoals we het kennen natuurlijk voor een schot in de roos: precies raak. Hét feest van jouw studententijd op deze mooie faculteit.

Ruim een jaar heeft de lustrumcommissie samen met haar subcommissies, week in week uit voorbereidingen getroffen om de lustrumweek voor iedereen onvergetelijk te maken. Vijf dagen lang voor ieder wat wils: of je nou van een festival, een cantus, een feest of een lezing houdt; jij kan erbij zijn! 

Het gaat plaatsvinden vanaf woensdag 21 september tot en met zondag 25 september. Willen jullie op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram en vergeet ook niet wat liefde te geven aan ons lustrumlied!

Programma 18de lustrum