UIT barbecue

Jaarlijks wordt de UIT barbecue georganiseerd, voorafgaand aan de UIT. De UIT is de Utrechtse Introductie Tijd, meer info te vinden op hun website https://utrechtseintroductietijd.nl/

We zijn nog aan het kijken naar mogelijkheden om alsnog een UIT BBQ te organiseren, zodat je vast kennis kunt maken met je toekomstige studiegenoten. Meer informatie vind je dan op deze pagina! 

De barbecue is normaal gesproken de ideale manier om vast kennis te maken met de Diergeneeskundige Studenten Kring, je jaargenoten en veterinaire disputen. De disputen zijn onderdeel van de vier grote gezelligheidsverenigingen in Utrecht (USC, UVSV, Veritas en Unitas) en bestaat uit de diergeneeskunde studenten die lid zijn van de betreffende vereniging.

Andere jaren kon je bij de disputen terecht om onder andere een slaapplaats te zoeken, mocht je die nog niet hebben, voor tijdens de UIT. Helaas is voor dit jaar nog niet helemaal duidelijk hoe het programma er uit zal zien. Alsnog vind je hieronder de contactgegevens van de verschillende veterinaire disputen.

Cerberus (dispuut van het Utrechtsch Studenten Corps, USC)
Daan Nater
cerberus.usc@gmail.com
+31 623283908

Mastitis (dispuut van de Utrechtsche Vrouwelijke Studenten Vereeniging, UVSV)
Sophie van Rossem
mastitis81@hotmail.com
+31 6 36330004

VDV (dispuut van C.S. Veritas)
Veerle van Beest
vdvbestuur@gmail.com
+31 6 23936206

VDU (dispuut van Unitas S.R.)
Hannah Younge
vdu.bestuur@gmail.com
+31 6 81450639

Mocht er een datum geprikt worden, en alles door kan gaan i.v.m. corona, dat kun je je opgeven voor de UIT barbecue via de mijnDSK-app. Hiervoor dien je eerst een account aan te maken. Dit kan via deze link! De kosten van de barbecue bedragen €8,50. Dieetwensen kun je doorgeven via de mail: dsk.bestuur@uu.nl. Tot dan!