DDx inside: DSK gala

Begin februari was het dan weer zo ver: het D.S.K. Gala. Dit jaar was het thema “Golden Hour”. Het was helaas wel ietsjes later dan tijdens het golden hour dat we in de oude vertrouwde bussen werden gehesen en we begonnen de (gelukkig) korte rit naar Hoeve Landzicht in Nieuwe ter Aa. Mocht deze naam je bekend voorkomen dan kan dat kloppen, dit was namelijk dezelfde gala locatie als vorig jaar. Dat ze ons nog een jaar wilden hebben na alle dronken taferelen, tactische barfjes en wel een stuk of 15 valpartijen van afgelopen jaar mag op zich ook een klein wonder genoemd worden. Dit jaar waren ze echter wel zo slim om de grote trap af te sluiten, zodat mensen er niet weer vanaf konden donderen. 

De sfeer zat er vanaf het begin van de avond al goed in en de open bar hielp daar zeker een handje bij mee. De verplichte gala foto’s werden gemaakt en iedereen was aan het schitteren in galajurk of rokkostuum. Gebrek aan entertainment heerste er niet, want toen de band Camera Musica op kwam treden ging het dak eraf.  Ondanks dat menig DDx-lid aanwezig was op deze avond, ontbrak er toch een DDx foto in mijn camerarol. Volgend jaar zullen wij dit beter in de gaten houden!

De uren vlogen voorbij en het einde van het gala naderde snel. De hakken werden snel vervangen voor wat comfortabelere exemplaren om het laatste uurtje extra goed mee te pakken. Helaas voor ondergetekende was ik zo eigenwijs om geen andere schoenen mee te nemen en mijn voeten hebben daar helaas de gevolgen van moeten ondervinden. Ik gok dat ik niet de enige was. Na het gala werd het tijd om weer terug de bussen in te slenteren en een kort dutje te doen totdat we weer aankwamen bij het o zo mooie Androclusgebouw. Het was in ieder geval weer een avond om niet te vergeten en met een gouden randje. 

Door Annefleur Lupker