DDx artikel – Voorstelrondje nieuwe leden

DDx artikel – Voorstelrondje nieuwe leden

De DDx-commissie is weer twee leden rijker! Lees verder en maak kennis met onze nieuwste aanwinsten:

Naam: Sanne Vreeburg
Leeftijd: al 18 volle jaren op deze wereld
Studiejaar: heerlijke corona eerstejaars
Hobby’s: kletsen, drinken, chillen, Netflixen, uitgaan, terrassen, muziek luisteren, en alle andere cliché hobby’s + paardrijden!
Woonsituatie: een heerlijke kamer in het leuke Lombok aan de drukste straat van Utrecht met 4 andere leuke huisgenoten!
Lievelingsdier: ik heb eigenlijk niet echt een lievelingsdier, vind ze allemaal leuk. Alleen muggen en wespen vind ik irritant, maar ja die heb je altijd hè.
Talent(en): positive mindset!! En de oren van je hoofd af kletsen.
Gebrek(ken):  bij mij moet altijd alles perfect, maar tegelijkertijd heb ik vaak geen zin om alles voor te bereiden voor studie, dus dat is een hele goede combi. En alcohol is mijn beste vriendin en ergste vijand 🙂
Lievelingseten: echt goed bereide vis!! Maakt niet uit welke soort.
Verslaving: ice tea green, ik leef op dat drankje. En ik baal toch wel dat Gossip Girl van Netflix is gehaald…

Naam: Floor Beekwilder
Leeftijd: 19 jaartjes jong
Studiejaar: 2de jaar bachelor
Hobby’s: op een terrasje zitten met een drankje en mensen kijken.  Mennen met bejaarde shetlanders die denken dat ze 5 jaar oud zijn. En sinds corona fitness ik ook 3 keer in de week maar zou t niet echt een hobby noemen omdat ik vooral mee ga door groepsdruk en het feit dan we soms een mac-driveje pakken op de weg naar huis .
Woonsituatie: zoekend naar een kamer maar geniet ondertussen van de maaltijden bij mijn ouders.
Lievelingsdier: de Afrikaanse olifant. Vroeger wilde ik altijd een olifant worden, plan B was een koe maar beide gingen wat moeizaam vandaar dat ik nu diergeneeskunde studeer.
Talent(en): kan een vaatwasmachine tot en met de laatste cm2 vullen.
Gebrek(ken): super chaotische gedachten gang en raak vaak mijn verhaal kwijt als ik er middenin zit. Ik ben ook totaal geen ochtend mens en kan voor 10 uur ook niet tegen de smaak van koffie dus dat is een matige combinatie als je een kater of om 9 uur practicum hebt.
Lievelingseten: alles uit de Italiaanse keuken en dropjes
Verslaving: op het moment TikTok en het kijken van het nieuwe seizoen Grey’s anatomy. Verder heb ik volgens bepaalde bronnen ook problemen met het kopen van planten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *