Bijbanen & stages

Ben jij Diergeneeskunde student en zoek je een leuke bijbaan of stage waarbij je aan je veterinaire vaardigheden kan werken? Hieronder staan enkele ingezonden vacatures!


Gezocht: ouderjaarsstudent(en) voor VvAA-ledenwerving (17-08-2020)

Van dinsdag 1 september tot en met vrijdag 4 september vinden de introductiedagen van de Diergeneeskundige Studenten Kring plaats. Onze partner VvAA staat met een stand op de informatiemarkt om zich te profileren en nieuwe leden te werven. Op dinsdag zijn twee VvAA-ledenadviseurs aanwezig om VvAA te vertegenwoordigen, maar voor de woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag is VvAA op zoek naar een of twee ouderejaars diergeneeskundestudenten die de ledenwerving verzorgen.

Ben jij een representatieve ouderejaarsstudent met goede communicatieve vaardigheden en ben je niet bang om op mensen af te stappen? Dan is VvAA op zoek naar jou! Wat verwacht VvAA precies van jou:

  • Je bent op woensdag 2 september, donderdag 3 september en vrijdag 4 september (bij voorkeur alle dagen) van 13.30 uur tot 18.30 uur beschikbaar om VvAA te vertegenwoordigen op de informatiemarkt.
  • Je bent op dinsdag 1 september van 13.30 uur tot 15.30 uur beschikbaar om mee te kijken met de VvAA-adviseurs, zodat je weet wat je de rest van de week moet doen.
  • Je bent niet bang voor targets en ontvangt naarmate je meer DSK-leden ook lid maakt van VvAA een hogere vergoeding (maximaal € 60 per dag op basis van vijf uur per dag).

Ben jij de ouderejaarsstudent naar wie VvAA op zoek is? Neem dan contact op met Marthe Groenveld (06 547 834 62) of stuur een korte motivatie (max. 500 woorden) naar marthe.groenveld@vvaa.nl. Aanmelden kan tot en met woensdag 26 augustus.

Aethon

Leuke en leerzame bijbaan in de zorg
Als student Diergeneeskunde ben je geïnteresseerd in de gezondheid van mensen en dieren. Met onze (bij)banen kan je jouw interesse in de gezondheid van mensen verbreden en jouw communicatie skills verder ontwikkelen!
Ben jij een echte aanpakker en benieuwd hoe de zorg van mensen eruit zien? Lees dan snel verder.

Jouw uitdaging
Je komt in dienst bij Aethon en haalt via ons het waardevolle certificaat voor de basiszorg en medicatie. Vervolgens ga je aan de slag als zorgverlener in de humane zorg. Jouw cliënten zijn voornamelijk ouderen met dementie of somatische problematiek. Het is jouw taak om deze ouderen te helpen bij alle dagelijkse levensverrichtingen, zoals uit bed komen, douchen, omkleden en steunkousen aantrekken. Daarnaast mag je ook medicijnen uitdelen.
Deze flexibele bijbaan is goed te combineren met je drukke studie- en privéleven. Zo brengen we jouw carrière in een stroomversnelling.

Jouw talent
• Je volgt de studie Diergeneeskunde
• Je bent sociaal, enthousiast en hebt een hart voor de zorg
• Je staat open om nieuwe dingen te leren, waarmee jij je kennis over de gezondheidszorg verbreed

Wij bieden jou
– Je komt in dienst bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
– Een goed salaris van 11,34 bruto per uur
– 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
– Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
– Een cursus met het waardevolle certificaat Basiszorg & Medicatie
– De flexibiliteit om zelf je uren in te vullen in de Aethon app
En daarnaast doe je veel praktische en relevante ervaring op voor je studie en loopbaan daarna. Dit alles in een omgeving met dankbare en kwetsbare cliënten voor wie jij écht het verschil maakt!

Belangrijke update
We nemen de maatregelen tegen het coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!
Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.
Heb je toch nog vragen? Dan kan je altijd terecht bij onze recruiter Thomas via thomas.boots@aethon.nl of via 06-11886075 (bellen of whatsappen).

Over het bedrijf
Aethon verbindt al meer dan 14 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.
Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.

D.S.K.-studiehulp zoek studentdocent voor blok Infectie en Afweer (09-02-2020)

D.S.K.-Studiehulp is een initiatief om bachelorstudenten diergeneeskunde een steuntje in de rug te bieden bij het bestuderen van de tentamenstof van de bachelorvakken. Voor het blok IA zijn wij op zoek naar een masterstudent die de studiehulp voor dit blok wil geven. Heb jij de bachelor afgerond, IA behaald met een 7,5 of hoger en wil je voor €18,- per uur studiehulp geven aan bachelorstudenten? Stuur dan een mailtje met je CV naar dskstudiehulp@uu.nl. Stuur gerust ook een mail als je interesse hebt om studiehulp voor andere blokken te geven!

ICOVet – Dactari Dierenartsencoöperatie (06-01-2020)

Dierenkliniek In de Buurt (27-11-2019)